GEWELDIGE aanbiedingen: Limited Edition Palm® Treo 680- en 750-smartphones
met GRATIS leren hoes



Palm
Windows Mobile | Palm OS | Handhelds
Software | Accessoires
0900 04000 74
Palm Treo
© 2008 Palm, Inc. Palm, Zire, Tungsten, Treo en Palm OS met Access zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken in eigendom van of in licentie verleend aan Palm, Inc. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren en dienen om producten of diensten aan te merken als handelsmerk van deze eigenaren. Deze nieuwsbrief is alleen bedoeld ter informatie en is geen aanbod tot het sluiten van een overeenkomst. Alle genoemde prijzen zijn slechts een indicatie.

Op deze actie zijn de standaardvoorwaarden en -bepalingen van toepassing. U kunt deze raadplegen op eurostore.palmone.com. Daarnaast geldt voor deze actie: wie het eerst komt, wie het eerst maalt en zolang de voorraad strekt. Per eindgebruiker maximaal twee stuks per bestelling. Palm behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen naar eigen inzicht te wijzigen. Deze aanbieding is geldig tot 19/5/2008 of zolang de voorraad strekt. Distributeurs en winkeliers zijn uitgesloten van deze aanbieding.

Palm Europe Limited,
100 New Bridge Street,
London EC4V,
E-mailadres: news@euro.palmnewsletters.com

Uw gegevens worden behandeld overeenkomstig de geldende gegevensbeschermingswetgeving en het privacybeleid van Palm. Klik hier als u geen e-mails van Palm meer wenst te ontvangen.

Palm Europe Limited is als bedrijf in Engeland geregistreerd onder registratienummer 3903962.
Palm TreoPalm Treo